20% popusta za operaciju hemoroida najnovijom THD metodom

  • Vrednost:140.000
  • Popust:20%
  • Ušteda:28.000
  • Kupljenih: 21
HitDoktor na Google Play prodavnici

Preuzmite Hit Doktor android aplikaciju i kupujte najbolje preglede i druge vrste zdravstvenih usluga u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, očekuju Vas dodatni popusti

Preuzmite aplikaciju klikom na logo Google Play prodavnice ili klikom ovde.

NAPOMENE:
 • Ponuda obuhvata: Operaciju hemoroida najnovijom THD metodom
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Obavezno zakazivanje
 • Nakon evidentirane uplate, kuponi se šalje na email
 • Placeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
 • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do cetvrtka, kupon ce biti odobren u naredna 24h
 • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon ce biti odobren u ponedeljak
 • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
 • Kupon važi do: 01.08.2020.
 • Nakon isteka roka, kupon nije moguce iskoristiti
EXPRESS KUPON

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.

20% popusta za operaciju hemoroida najnovijom THD metodom 20% popusta za operaciju hemoroida najnovijom THD metodom 20% popusta za operaciju hemoroida najnovijom THD metodom

DGHAL (Doppler Guided Haemorrhoidal Artery Ligation) je najnovija metoda, kojom se na jednostavan, bezbedan, veoma efikasan i skoro bezbolan nacin tretiraju pacijenti sa obolelim hemoroidima. Ova metoda je poznata još kao THD (Transanal Haemorrhoidal Dearterialisation).

Metodu je promovisao Prof. Dr Katsumazsu Morinaga iz Japana 1995. godine ( „The American Journal of Gastroenterology“). Zahvaljujući svojim prednostima, DGHAL metoda je postala metoda izbora za lečenje hemoroidne bolesti, i danas se ona standardno primenjuje u bolnicama širom Evrope i sveta.

Osnovno o DGHAL metodi
Procedura se obavlja uz pomoć specijalnog aparata, koji nosi naziv AMI (Agency for Medical Innovations) Doppler Proktoskop.

Aparat pomaže hirurgu da nepogresivo identifikuje hemoroidalne arterije, posle cega se jednostavnim manevrom vrsi ligiranje identifikovane arterije kroz prozorčić postavljen iznad Doplerske sonde. Ovo se obavlja specijalno podesenim instrumentima.

Opis DGHAL procedure
1. Pacijent se postavlja u ginekološki ili levi bočni položaj

2. Na HAL- proktoskop se nanese gel sa dodatkom anestetika, zatim se proktoskop lagano uvede u anus, i ispita položaj arterijskih grana po unutrašnjoj cirkumferenciji creva. Tipičan arterijski šum je pokazatelj da je arterija lokalizovana, posle čega se na aparatu moze očitati i brzina protoka krvi u njoj.

3. Identifikovana arterija se ligira kroz odgovarajući prozorčić proktoskopa, koristeći 2-0 vicryl na jakoj 5/8 igli. Ligiranje se obavlja 3-4 cm proksimalno od zupčaste linije, u zoni gde nema nervnih zavrsetaka.

Identičan postupak se ponavlja sve dok Dopler identifikuje arterijske grane koje dovode krv u hemoroidni čvor.

4. Posle opisane procedure počinje regresija uvecanog hemoroidalnog čvora (najčešćce se poboljšanje zapaža i neposredno posle intervencije), koji se vraća u normalnu veličinu za 4-6 nedelja, a pacijent se za par dana vraća normalnim životnim aktivnostima.

PREDNOSTI DGHAL METODE

1. 85-90% uspeha za II i III stadijum hemoroidne bolesti
2. Neinvazivna procedura ( nema sečenja tkiva niti ostaju otvorene rane)
3. Skoro bezbolna metoda
4. Traje oko 30-40 minuta
5. Radi se kao ambulantna procedura, u lokalnoj anesteziji ili i.v. analog-sedaciji, pacijent se istog dana otpušta kući
6. Brz povratak redovnim aktivnostima

U najvećem broju zemalja je DGHAL procedura prihvaćena kao metoda izbora za tretman hemoroida, zbog superiornih rezultata u odnosu na druge metode, ali i zbog toga sto postoperativni tok minimalno narušava normalne aktivnosti pacijenata.

Još ne koristite našu android aplikaciju? Preuzmite Hit Doktor i kupujte najbolje preglede i druge vrste zdravstvenih usluga u Beogradu i Novom Sadu. Za kupovinu preko aplikacije, ocekuju Vas dodatni popusti